Biergordel 2021

Biergordel 2021

Hé jij daar wandelaar! … ja jij, liefhebber van lan-geafstandswandelingen …
Na meer dan een jaar zonder georganiseerde wandeltochten kijk je reikhalzend uit naar de vier schitterende tochten die samen de Oost-Vlaamse Biergordel vormen. Vorig jaar dienden we deze or-ganisaties af te zeggen wegens de covid19-pandemie en werkten we noodgedwongen aan een editie 2021. Helaas het beestje dat ons in zijn macht heeft, weet van geen ophouden, hoe goed we ook ons best doen om het af te remmen. Ook dit jaar kregen we geen toelating om de Sloeber-tocht te organiseren en doordat zoveel beperkin-gen en maatregelen het organiseren van dergelijke tochten haast onmogelijk maken, blijken ook de drie andere tochten hoogst onzeker.
Het heeft dan ook geen zin te blijven hopen en puzzelen. We moeten opnieuw de handdoek in de (wandel)ring gooien en de editie 2021 afvoeren van de kalender. We slaan met te-genzin deze bladzijde om en kijken ambitieus naar 2022. De data staan reeds geblokkeerd in onze agenda’s, noteer ze alvast in de jouwe:

  • 11-06-2022: Sloebertocht – Scheldestappers Zingem
  • 09-07-2022: Adriaan Brouwertocht – Hanske De Krijger Oudenaarde
  • 06-08-2022: Adriaanstocht – Padstappers Geraardsbergen
  • 24-09-2022: Deliriumtocht – Land Van Rhode

Zet in afwachting regelmatig een stapje in de wereld met de vele coronawandelingen die clubs aanbieden en zorg voor jezelf en je naasten. We hopen met jou dat het tij snel keert en we terug kunnen naar de orde van de dag: de organisatie van wandeltochten waarop we je weer kunnen verwelkomen.
Tot dan.

Image removed.